O nama

keyboard__

PC prva pomoć je firma iz Tuzle, koja nudi profesionalnu uslugu iz šireg spektra informatičkih usluga kao što su web i grafički dizajn, izrada web stranica, multimedijalne prezentacije, servis računara i laptopa, programska riješenja, pozicioniranje na internetu (SEO), obuku klijenata na daljinu i sve ostale usluge vezane za informatiku. Web i grafički dizajn, izrada internet stranica, te servisiranje računaranaša je specijalnost proteklih 15 godina. U dosadašnjem radu smo naučili da je povjerenje klijenata jedan od najvažnijih aspekata u poslovanju. Upravo je i to razlog zašto sve više poslova odrađujemo prema preporuci.

Specijalizirali smo se za manje i srednje kompanije kao alternativa rješavanju problema koji se javlja između web agencija i kompanija koje žele imati web stranice, ali uz manji budžet. Mi ćemo Vam napraviti funkcionalnu i modernu web stranicu za mnogo manje novca. Odlikuje nas znanje i kreativnost, ali prije svega visoki profesionalizam i duboko uvjerenje da je uspjeh naših klijenata i naš uspjeh. Naš odnos s klijentima je zasnovan na povjerenju i bliskoj saradnji.
Mi smo jedini koji dolazimo na Vašu kućnu adresi i vršimo uslugu servisiranja računara i laptopa. Finalni proizvod kao i servisi koje Vam isporučujemo garancija su kvaliteno odrađenog posla, kao imperativa u svakom našem projektu. Najvažnija garancija i potvrda su nam naši zadovoljni klijenti s kojima ostvarujemo blisku saradnju i planiramo zajedničke aktivnosti u budućnosti. Kontaktirajte nas i dozvolite da se predstavimo. Bićete izuzetno zadovoljni.

Kako mi radimo?
Ukoliko živite izvan Tuzle, komunikaciju obavljamo putem emaila i telefona, te po potrebi dolazimo na Vašu adresu, tako da geografska udaljenost ne predstavlja problem. Vaše zahtjeve možemo projektovati i izraditi bez obzira na Vašu lokaciju i ovaj princip je dokazan više puta.

S nama možete biti uvijek sigurni:

da ćete nas moći dobiti
da ćemo doći na Vašu adresu
da ćemo sigurno rješiti Vaš problem

PC Prva Pomoc4-2

U trenutku kada nas nazovete:

možete smatrati da ste obavili posao i da je Vaš problem sa računarom u što kraćem vremenskom periodu riješen.

PC Prva Pomoc2

Ako tražite nekog:

pouzdanog, to smo mi
sigurnog, to smo mi
tačnog, to smo mi

PC Prva Pomoc3

Comments are closed