Projektovanje mreža

PcPrvaPomoc_networkingNa osnovu provedene analize zahtjeva za mrežu sa ili bez internet up-linka nudimo najbolje tehničko finansijsko rješenje za fizička ili pravna lica. Vršimo projektovanje i izradu mreža tipa Wireless ili LAN/WAN, VPN za kućna okruženja, za male i velike firme. Nudimo profesionalni konsalting, održavanje, nadogradnju i zaštitu postojećih mreža. Naš tim mrežnih stručnjaka sa bogatim internacionalnim i višegodišnjim iskustvom pronaći će za Vas najbolje rješenje.

Ponudu mrežnih rješenja svrstali smo u 3 oblasti:

Kućna mreža

PcPrvaPomoc_networking_home

Kućna mreža predstavlja jednostavni oblik mreže koji se najčešće sastoji od skupa računara (danas vrlo često i tableta i pametnih telefona + printeri, skeneri i sl.) i internet priključka (adsl, kablovski i sl.) a sve to umreženo preko kablovskog switch-a/routera ili bežičnog routera.

Mreža za male firme

PcPrvaPomoc_networking_big

Mreža za male firme predstavlja kompleksniji oblik mreže koji se najčešće sastoji od skupa računara (desktop i laptopi), printera, skenera, kopir uređaja, plotera, servera (dns, mail exchange, print, storage, security itd.) i internet priključka (adsl, kablovski i sl.) a sve to umreženo preko biznis mrežnih uređaja (za routing/switching).

Mreža za velike firme

PcPrvaPomoc_networking_ofice

Mreža za velike firme predstavlja vrlo kompleksan oblik mreže koji se najčešće sastoji od skupa mrežnih jedinica (poslovnica i/ili sjedišta firme) povezanih međusobno preko privatnih direktnih mrežnih linkova ili putem interneta a sve to umreženo preko VPN-a (Virtual Private Network – Virtualna privatna mreža je privatna komunikaciona mreža koja se koristi za komunikaciju u okviru javne mreže).

Comments are closed